ODIN

Iedere Euro die je uitgeeft aan boodschappen geeft je een keuze. Je bepaalt mede hoe de wereld eruitziet. Kies je voor Odin dan kies je voor duurzaamheid. 100% biologisch en liefst biodynamisch. Vanuit deze bijzondere coöperatie van supermarkten in Geldermalsen kregen we de vraag om een nieuwe kassabalie te ontwikkelen. Niet zomaar een kassabalie, maar een duurzame variant die eenvoudig uit elkaar te halen is zodat deze met andere componenten opnieuw ingezet kan worden.

Qua indeling verschillen de kassabalies per winkellocatie. Donker Winkelmakers heeft een meubel ontworpen waarbij het mogelijk is om wijzigingen aan te brengen, zonder dat het meubel in zijn geheel verloren gaat. Hierdoor is de levensduur niet langer beperkt. Wel zo duurzaam.

In het meubel zijn bijvoorbeeld uitneembare beuken schappen geïntegreerd voor de presentatie van voorverpakt brood. Op de achterwand zijn stalen broodrekken ontworpen die op ingenieuze wijze in de balie geschoven kunnen worden. De achterwand wordt hiermee ook geschikt voor zelfbediening.

De slimme elektra voorziening is als één component vooraf op maat gemaakt. Deze wordt kort voor plaatsing in de werkplaats in zijn geheel gemonteerd. Dit in tegenstelling tot de oude balies, waarbij de elektricien op locatie een complexe en tijdrovende montage moest verrichten.

Zo blijven we slimme oplossingen bedenken, die voor iedereen het werk prettiger en eenvoudiger maken. Door  gebruik van hoogwaardige materialen en hergebruik van producten helpen we om onze leefomgeving te verbeteren. Geheel in lijn met de filosofie van Odin.

Odin is erg enthousiast over de nieuwe verkoopbalies. En daar doen we het natuurlijk voor!

Geleverde diensten:

  • Interieur
  • Ontwerp, kleur- en materiaaladvies en design

 Materiaal:

  • Fins vuren
  • Massief eiken
  • RVS
  • Gemoffeld staal
  • Beuken

 Sfeerimpressie Odin:

 Realisatie in:

1 dag

Gerealiseerd voor:

Odin
De Panhoven 1
4191 NZ Geldermalsen

VERGELIJKBARE PROJECTEN

SLAGERIJ SLOOTWEG
BY STEEF – KEUKENUITBREIDING
SPECIAALZAAK VREUGDENHIL
BY STEEF

GEÏNSPIREERD?

× Whatsapp