Interesse in een adviesgesprek?

Donker Winkelmakers helpt je graag naar een succesvolle winkel. We beginnen met een verhelderend gesprek.

  In vier stappen naar een nieuwe winkel

  • Stap 1Kennismaking
  • Stap 2Conceptstyling, merkuitstraling en 3D ontwerp.
  • Stap 3Offerte, begroting en planning
  • Stap 4Alles uit handen: realisatie en installatie

  WINKELS OM VAN TE HOUDEN EN WAAR KLANTEN GRAAG KOMEN.

  5/5 sterren op Google

  We toveren speciaalzaken, verswinkels en horecagelegenheden om in sfeervolle en rendabele etablissementen. Wat we daarvoor doen: adviseren, organiseren, ontwerpen en (ver)bouwen. Het resulteert in winkels waar interieur en (vers) aanbod volledig tot hun recht komen. En waar klanten zich oprecht welkom voelen.

  We houden niet van ‘standaard’. Ons hart gaat sneller slaan van exclusieve, kleinschalige zaken. Van boerderijwinkels, biowinkels en verswinkels. En van delicatessenzaken, lunchrooms en cafetaria’s. We stellen wel één voorwaarde: de eigenaren moeten ambitie en visie hebben en bereid zijn te investeren in kwaliteit. Is dat het geval, dan gaan we samen aan de slag om van hun zaak een overweldigend succes te maken.

  ONTZORGING VAN A TOT Z
  VAKKUNDIG BOUWTEAM
  SUCCESVOL WINKELONTWERP

  ONTZORGING VAN A TOT Z

  Eerst brengen we alles in beeld, van tekeningen tot en met het financiële gedeelte. Desgewenst nemen we alle zorgen uit handen en regelen we bijvoorbeeld ook alle bouwkundige vergunningen. Donker Winkelmakers heeft de kennis en ervaring in huis om winkels succesvol in te richten.