ONZE DIENSTEN

WINKELONTWERP EN STYLING

Een restyling door Donker Winkelmakers leidt tot winkels met een geheel eigen identiteit die aansluiten bij de doelgroep. Winkels die bovendien bovengemiddeld scoren in beleving, klantbezoek, werkplezier en omzet.

INTERIEUR EN VERLICHTING

We werken uitsluitend met vakmensen die de mooiste producten kunnen maken. We ontwerpen alles in 3D en monteren virtueel waardoor de plaatsing in de winkel snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Verlichting is cruciaal. Hierin doen wij dan ook geen concessies. Al onze LED armaturen zijn voor 95% van giet aluminium. Kleuren en lumenpakketten zijn per spot maatwerk waar we ook weer onze specialisten voor hebben.

AANNEMERSWERK

Van betonzagen tot muren metselen, dakwerkzaamheden en sloopwerk, we nemen het graag voor onze rekening en geven tien jaar garantie op ons constructieve aannemerswerk. Bijkomend voordeel: als wij het aannemerswerk verzorgen, kunnen we vanaf het begin de uitstraling van de winkel in beeld houden.

FINANCIERING

Niet onbelangrijk: de bekostiging van de nieuwe winkelinrichting. Is het benodigde geld voorhanden, dan speelt deze vraag minder. Al blijft het natuurlijk altijd zaak om op een verantwoorde manier te investeren. In het geval van een financiering kan één van onze financiële specialisten binnen een week uitrekenen of een plan haalbaar is.

INSTALLATIEWERK & KOELTECHNIEK

Al onze partners zijn geselecteerd volgens onze eigen hoge standaarden. Al sinds jaar en dag werken we waar mogelijk met landelijk opererende koelinstallateurs. Hetzelfde geldt voor het elektra- en loodgieterswerk. Tekenwerk en uitvoering zijn zo perfect op elkaar afgestemd. Onze bouwploegen en installateurs kennen elkaar en hebben aan een half woord genoeg. En dat zien we terug aan de tevredenheid van onze klanten.

BOUW BEGELEIDING & TURN-KEY UITVOERING

Donker Winkelmakers is ‘van’ kwaliteit, ook als het aankomt op organisatie. Elke opdracht is voor ons een project met een uitgebreide voorbereiding, een uitgekiende inkoop, een strakke planning en een naadloze uitvoering. Dankzij dit organisatorische precisiewerk zijn we in staat om speciaalzaken, verswinkels en horecagelegenheden in korte tijd te transformeren in de mooiste winkelzaken van Nederland.

GEÏNSPIREERD?