NATUURVOEDINGSWINKEL FLUITEKRUID

Annemiek van der Steen had al sinds 1998 natuurvoedingswinkel Fluitekruid aan de Hoofdstraat 14 in Winsum. Er kwam een kans om te verhuizen naar het voormalig gemeentehuis in dezelfde straat op nummer 4.

Een prachtig pand en een rijksmonument. Dat betekent dat verbouwen en inrichten volgens bepaalde strenge richtlijnen moet verlopen. Een en ander ging – hoe zullen we het zeggen – gepaard met het nodige gedoe. Annemiek had hulp nodig.

Kees van der Zande, winkeladviseur bij Udea – van de winkelketen Ekoplaza, en vaste leverancier van Annemiek, bracht haar in contact met Gert Donker om samen tot een passend plan te komen.

Het resultaat: Het pand is aan de binnenkant volledig gerenoveerd en hersteld in de oorspronkelijke kleuren. De winkel biedt een enorm assortiment biologische producten, gepresenteerd in meubilair van Donker Winkelmakers.

Sinds 4 april is de nieuwe winkel open.
De volgende stap? De buitenkant in oude glorie herstellen.

Geleverde diensten:

  • Ontwerp
  • Interieur

Materialen:

  • Fins vuren
  • Monocoat
  • HPL
  • Cannelure lijsten

Sfeerimpressie Natuurwinkel Fluitekruid

Realisatie in:

1 dag

Gerealiseerd voor:

Natuurwinkel Fluitekruid
Annemiek van der Steen
Hoofdstraat Winsum 4
9951 AB  Winsum

Annemiek van der Steen, natuurvoedingswinkel Fluitekruid

“Ik ben Annemiek van der Steen. Gert heeft mij vorig jaar geholpen met het ontwerp en inrichting van onze nieuwe natuurvoedingswinkel Fluitekruid in Winsum (Groningen). Met name is mij bijgebleven dat Gert er op hamerde: ‘doe het goed, want dan heb je eerder een goed resultaat en dan kun je gaan groeien’. Ik ben zo blij dat ik daar naar geluisterd heb! We groeien na bijna één jaar nog steeds. Inmiddels zitten we op een omzetstijging van 25% t.o.v. onze oude winkel. Een dikke duim omhoog voor Donker Winkelmakers, een bedrijf met veel kennis en kunde waarmee je een stuk verder komt op een stijlvolle manier, wat ik iedere winkelier aanraad.“

VERGELIJKBARE PROJECTEN

MEER DAN KAAS
BY STEEF – KEUKENUITBREIDING
KAATJE JANS HET VUGHTSE HART
SPECIAALZAAK VREUGDENHIL

GEÏNSPIREERD?