KAASSHOP HEYHOEF

Jan en Machiel van de Wetering hadden al jaren plannen om de winkel te verbouwen. Toen Donker Winkelmakers een plan presenteerde, ging de knop om en konden we gaan toewerken naar de realisatie. We hebben interieur, koeltechniek, plafond en verlichting volledig vernieuwd.

Hoewel het vloeroppervlak niet is vergroot, heeft de winkel nu ook een koelcel. Dat was wel even passen en meten. De koelcel is, samen met een extra groot wandkoelmeubel voor buitenlandse kaas, voorzien van een centrale koelmachine die op het dak werd geplaatst.

De keuken achter de winkel is in dezelfde materiaal- en kleurstelling afgewerkt, en de werkruimte loopt vanuit de winkel door tot in de keuken. Dat levert veel extra werkgemak op.

De pui werd antraciet geschilderd, en het plafond zoveel mogelijk verhoogd. De notenbar is vergroot en gerestyled. Ieder detail werd met Jan en Machiel overlegd, van afvalbak tot kabeldoorvoer. Ze hebben dat als bijzonder prettig ervaren.

Geleverde diensten:

  • Aannemerswerk
  • Afbouwwerkzaamheden
  • Schilderwerk
  • Wandafwerking d.m.v. behang
  • Interieur
  • Verlichting
  • Plafond
  • Elektra- en loodgieterswerk

Materialen:

  • Systeemplafond
  • Vinyl behang
  • Eiken
  • HPL
  • RVS
  • LED verlichting

Sfeerimpressie Kaasshop Heyhoef

Realisatie in:

8 werkdagen

Gerealiseerd voor:

Kaasshop Heyhoef
Jan en Rianne van de Wetering en Machiel en Dineke van de Wetering
Heyhoefpromenade 85
5043 RB Tilburg

Volgens Jan van de Wetering `heeft hij een mooiere winkel dan dat hij ooit elders heeft gezien.’ Een reactie waar we het voor doen!

VERGELIJKBARE PROJECTEN

TON KANTERS GEZOND GENIETEN
SPECIAALZAAK MEKELENKAMP
NATUURLIJK HENRIETTE
BOERDERIJWINKEL ELSBROEKERWEI

GEÏNSPIREERD?

× Hoe kunnen we helpen?