NIET STANDAARD, WEL EXCLUSIEF

We toveren speciaalzaken, verswinkels en horecagelegenheden om in sfeervolle en rendabele etablissementen. Wat we daarvoor doen: adviseren, organiseren, ontwerpen en (ver)bouwen. Het resulteert in winkels waar interieur en (vers) aanbod volledig tot hun recht komen. En waar klanten zich oprecht welkom voelen.

We houden niet van ‘standaard’. Ons hart gaat sneller slaan van exclusieve, kleinschalige zaken. Van boerderijwinkels, biowinkels en verswinkels. En van delicatessenzaken, lunchrooms en cafetaria’s. We stellen wel één voorwaarde: de eigenaren moeten ambitie en visie hebben en bereid zijn te investeren in kwaliteit. Is dat het geval, dan gaan we samen aan de slag om van hun zaak een overweldigend succes te maken.

Stefan Blom, By Steef

“Na 30 jaar op de markt te hebben gestaan wilde ik een winkel openen en daar groente, fruit, maaltijden en meer te verkopen. Niet op een traditionele manier maar iets bijzonders. Met een hoofd vol ideeën ben ik actief op zoek gegaan naar een bedrijf die met mij kan sparren over mijn ideeën en deze uitvoeren. Al snel kwam ik op de site van Donker en daar zag ik prachtige winkels voorbij komen. Na een mail te hebben gestuurd werd ik vrij snel gebeld door Gert Donker en maakten we onze eerste afspraak. Mijn winkel was helemaal kaal en dus echt alles moest er gebeuren. Na een fijn eerste kennismakingsgesprek en een bezoek aan de winkel was mijn gevoel direct goed, de klik was er! Wat een vakman, overal aan denken, precies, vol ideeën, enthousiast, komt zijn afspraken na, duidelijk en alles kunnen bespreken. Gedurende het hele proces van tekeningen tot bouw is Gert erbij betrokken en ontzorgt je. Ook de andere partijen van loodgieter tot elektricien zijn vakmensen en vriendelijk. Jan, Gert zijn rechterhand, is de aannemer die ook overal bovenop zit en laat alles soepel verlopen. Mijn winkel is nu bijna klaar en het is echt een plaatje, het vlaggenschip voor Donker in Santpoort en omgeving. Er is niks dat ik kan bedenken wat er niet goed is gegaan, ik kan echt iedereen aanraden om in ieder geval het gesprek aan te gaan met Gert en zijn team. Mocht je nog twijfels hebben kom dan maar in mijn winkel kijken!!“

Wilt u ook samenwerken met Donker? NEEM CONTACT OP

Een restyling door Donker Winkelmakers leidt tot winkels met een geheel eigen identiteit. Winkels die bovendien bovengemiddeld scoren in beleving, klantbezoek, werkplezier en omzet.

Onze methode om daarvoor te zorgen, begint met het leren kennen van onze opdrachtgevers. We nemen de tijd om erachter te komen hoe zij hun toekomst zien en waar zij van dromen. Wij voegen daar onze ervaring in winkelconcepten, locatiefactoren en passantenbewegingen aan toe, combineren die met onze expertise in ontwerp, design en bouw en verweven deze met nieuwe, duurzame technieken en eigentijdse interieurtrends. Achter de schermen zorgen we voor een strakke projectorganisatie.

DAAROM DONKER WINKELMAKERS

Denkt mee en adviseert
Breed netwerk
van specialisten
Snelheid en
flexibiliteit
Creatief en
vernieuwend