Interesse in een adviesgesprek?

Donker Winkelmakers helpt je graag naar een succesvolle winkel. We beginnen met een verhelderend gesprek.

  In vier stappen naar een nieuwe delicatessenwinkel

  • Stap 1Kennismaking
  • Stap 2Conceptstyling, merkuitstraling en 3D ontwerp.
  • Stap 3Offerte, begroting en planning
  • Stap 4Alles uit handen: realisatie en installatie

  DELICATESSENZAKEN OM VAN TE HOUDEN EN WAAR KLANTEN GRAAG KOMEN.

  5/5 sterren op Google

  In kaas- en delicatessenwinkels draait alles om de perfecte productpresentatie. Klanten komen voor beleving en meerwaarde. De meerwaarde van advies en kwalitatief hoogstaande producten, dus gekoeld of ongekoeld, alles moet kloppen.

  De efficiëntie van het interieur is heel belangrijk. Ieder mes of iedere plank, verpakking, opslag of afvalbak op de juiste plaats. Dat verhoogt het werkgemak en dus het rendement gedurende het hele jaar.

  Maar er zijn ook andere aspecten die al bij de inrichting meegenomen worden om de efficiëntie, maar ook de rust in het interieur te realiseren. Als er bijvoorbeeld veel productkleuren zijn, dan is het belangrijk daar in de keuze van het interieur rekening mee te houden. Gelukkig hebben wij vaker met dit bijltje gehakt.

  ONTZORGING VAN A TOT Z
  VAKKUNDIG BOUWTEAM
  SUCCESVOL WINKELONTWERP

  ONTZORGING VAN A TOT Z

  Eerst brengen we alles in beeld, van tekeningen tot en met het financiële gedeelte. Desgewenst nemen we alle zorgen uit handen en regelen we bijvoorbeeld ook alle bouwkundige vergunningen. Donker Winkelmakers heeft de kennis en ervaring in huis om boerderijwinkels succesvol in te richten.

  × Whatsapp